Mark och lokaler

Simrishamns kommun har samlade områden med ledig industrimark i Simrishamn, Kivik, Hammenhög och Borrby. Dessutom finns det ledig industrimark i flera mindre orter i kommunen.

Tomtpriser för försäljning av industritomtmark

Det finns en grundprissättning vid försäljning av industritomtmark.

  • Industritomtmark i Simrishamns tätort, Kivik och Skillinge - 80 kronor/kvm
  • Industritomtmark i Hammenhög, Borrby och Sankt Olof - 50 kronor/kvm

Det pågår en översyn av nuvarande prissättning. Med hänsyn till industriområdets belägenhet kan därför en avvikande prissättning förekomma.

För en aktuell och uppdaterad information om priser, ledig industrimark och andra exploateringsförutsättningar kontakta Henrik Olsson, Exploatering och MKB-enheten, 0414-81 92 80, henrik.olsson@simrishamn.se

Ytterligare information om ledig industritomtmark hittar du här.

Industri- och kontorslokaler 

En sammanställning av de lediga industri- och kontorslokaler i Simrishamns kommun som fastighetsägare själva lagt ut i hittar du t. ex på:

https://objektvision.se/lediga_lokaler/simrishamn

www.verksamhetslokaler.se

Eller kontakta direkt någon av våra privata fastighetsägare.

Simrishamns näringslivsutveckling AB

Simrishamns näringslivsutveckling AB är ett helägt kommunalt bolag som bygger, utvecklar och förvaltar kommersiella fastigheter i Simrishamns kommun. Bolaget kan även köpa och sälja byggnader avsedda för detta ändamål. Se hemsidan.

HKM Fastighets AB www.hkmgruppen.com
Storgatan 23, 272 31 Simrishamn
Tfn: 0414-174 80

Simrishamns Fastighet AB www.fritidosterlen.se
Storgatan 1, 272 31 Simrishamn
Tfn: 0414-41 27 70

Salana Österlen AB http://www.salana.se/
e-mail: morgan.ristmagi@salana.se
mobil: 0706-53 33 88

Simrishamns Köpmannaförening

Simrishamns Köpmannaförening är en förening för affärsinnehavare och butiker på Österlen. Föreningen förmedlar inte lokaler, men kan ge värdefulla tips och råd till dig som söker en affärslokal i Simrishamns kommun.

Övriga lokaler

Ofta efterfrågas flexibla lokaler som kan användas i en kombination med flera olika verksamheter.
Lagerlokaler och kontor, kombinerade bostads- och verksamhetslokaler, ateljé och bostad, restauranger, eller kontorshotell.

Har du lediga lokaler?

Mycket ofta kontaktar företag som letar lokaler Simrishamns kommun. Har du en ledig lokal, eller känner till någon som har en ledig lokal, är det därför till stor fördel för alla om information om dessa lokaler finns på den här sidan. Kontakta näringslivsutvecklare Lars Persson, tfn 0414-81 91 22 eller lars.persson@simrishamn.se